Як відомо, вже на днях має відбутися саміт "нормандської четвірки", де піднімуть питання щодо вирішення збройного конфлікту на сході України. Відтак, цю подію не обійшов і колишній прем'єр-міністр Володимир Гройсман, який на власній Facebook-сторінці побажав удачі Зеленському.

"Президент Володимир Зеленський візьме участь в надважливій і надскладній міжнародній зустрічі у Франції. І це саме той момент, коли країна як ніколи має бути єдиною, а глава держави потребує підтримки суспільства та міжнародних партнерів" – написав він.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Окрім цього, Гройсман закликав українських політиків об'єднатися навколо єдиної мети.

"Це момент, коли політики повинні показати, що вони державники, а не дешеві політикани, які хочуть поставити підніжку президентові як політичному опоненту. Момент, коли ми маємо продовжити боротися і вболівати за відновлення нашої територіальної цілісності, за мир на нашій рідній землі, за успіх нашої країни. Бажаю успіху Україні та президенту", – підсумував експрем'єр-міністр.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що Зеленський справив фурор на "Іграх нескорених", до сліз: "Ви надихаєте таких людей, як я".

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Богдан засвітився в компанії скандальної моделі, обіцяла роздягнутися: фото і подробиці зустрічі.

Також портал Знай.ua писав, що Кучма попередив Зеленського про капкан в ЄС: Меркель і Макрон підіграють Путіну.