У суботу, 7 грудня, в російській столиці на вулиці Менжинського у власній квартирі знайшли повішеним Романа Лотвина. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Роман Лотвин

Так, Лотвин був заступником командира президентського полку. 47-річний офіцер займався роботою з особовим складом.

Причина смерті поки з'ясовується, однак ясно лише одне - Роман сам повісився і до його смерті ніхто не причетний.

Відомо, що Кремль вирішив навести порядок в армії і приструнити своїх вищих офіцерів. Нещодавно були відкликані на батьківщину, під приводом ротації, офіцери ЗС РФ, які перебували на Донбасі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також відома причина відкликання – злодійство. Вищих офіцерів окупаційних військ звинувачують у перевищенні посадових обов'язків, крадіжці боєприпасів, зброї та пально-мастильних матеріалів.

Армія Путіна

Як би те ні було, бойові дії на Донбасі тривають і продовжують гинути українські захисники.

Нагадаємо, що на Донбасі в зоні ООС сталося зіткнення гвардійців окремої бригади швидкого реагування НГУ з диверсантами ворога.

Як повідомляв портал Знай.ua, українські військові відзвітували щодо того, скільки разів російські окупанти обстріляли і розповіли, скільки захисників України в результаті цього постраждали.

Також портал Знай.ua писав, що третій комітет Генасамблеї ООН з ініціативи України прийняв резолюцію про захист прав людини в Криму в умовах російської окупації.