Російських військових розробників запідозрили у махінаціях. На форумі "Армія-2019" показали безпілотник, який підозріло нагадує бюджетний апарат з китайських онлайн-магазинів на кшталт Aliexpres.

З інструкції апарату, він здатний переміщати невеликі вантажі до 15 кг вагою, а також літати на відстань до 2000 м. Такими ж властивостями володіє будь недорогий БПЛА.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також на форумі представили "модель робототехнічного комплексу для проведення технічної розвідки". Виглядає, як дитяча іграшка. У масштабі 1/16, на радіокеруванні з відеокамерою. Виробником і розробником цього диво-пристрою вказали кафедру загальнотехнічних дисциплін.

Поруч з комплексом на стенді знаходяться пульт управління, рідкокристалічний монітор і ще одна пластикова чорна коробка. На пульті є напис Sender Radio Control R/C Series Speciality Model і зовні він ідентичний пульту, який є AliExpress.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Вперше форум стартував у Нальчику. Там на центральній площі міста виставлено понад 40 одиниць озброєння і військової техніки, в їх числі бронетранспортери БТР-82А, реактивні системи залпового вогню "Ураган", "Торнадо-С", бронеавтомобіль підвищеної прохідності "Тигр", а також буде продемонстрована інженерна техніка інженерних військ, дислокованих на території КБР.

Нагадаємо, на Донбасі почалося розведення сил: відео зі Станиці Луганської.

Як повідомляв Знай.uа стомільйонні збитки: ДБР назвало причини масових обшуків у чиновників Міноборони.

Знай.uа писав, біжать до ІД: бойовики розсмішили мережу сенсацією про ЗСУ.