У Сполучених Штатах Америки не припиняється галас щодо "контактів" Дональда Трампа та Володимира Зеленського. Так, під ударом опинився віце-президент США Майк Пенс. Відомо, що Пенс відмовив голові Палати представників розвідки Адаму Шиффу на прохання розкрити деталі розмови з українським лідером.

Відомо, що мова йде про розмову, яка відбулася 18 вересня 2019 року. Про це пише видання The Hill.

Зеленський і Трамп, РБК
Зеленський і Трамп, РБК

"Через те, що Адам Шифф продовжує діяти приховано, канцелярія віце-президента навіть не знає, що саме він хоче розсекретити. Це просто черговий доказ того, що цей безглуздий комітет проводить фіктивне розслідування", - заявив Майк Пенс.

Також варто нагадати нашим читачам, що на початку вересня 2019 інформатор з Білого дому подав скаргу до Конгресу, в якій говорилося, що Дональд Трамп під час розмови з президентом Володимиром Зеленським у липні 2019 року нібито вимагав поновити розслідування у справі компанії Burisma, в раді директорів якої працював Хантер Байден, син конкурента Трампа на виборах 2020 року, демократа Джо Байдена.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, доведеться викласти мільйони доларів: в Угорщині оштрафували Facebook за обман користувачів.

Як повідомляв Знай.uа у США зробили сенсаційне звернення щодо саміту "нормандської четвірки".

Знай.uа писав, у США дали команду завчасно розпочати імпічмент Трампа: що відбувається.