П'ятий президент України, лідер партії європейська солідарність Петро Порошенко заявив, що бажає успіху українській делегації на зустрічі у "нормандському форматі".

Відповідний допис політик опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Порошенко зазначив, що вірить у перемогу країни на переговорах, які відбудуться у понеділок, 9 грудня. Однак нардеп зауважив що не допустить поразки України.

"Дякую усім, хто прийшов на віче у Києві та у рідних містах по всій Україні! Ми щиро бажаю успіху українській делегації у Парижі завтра. Ми віримо у нашу перемогу, але і недопустимо поразки! Ми сильні, бо ми разом! Слава Україні!" - йдеться у дописі Порошенка.

Дякую усім, хто прийшов на віче у Києві та у рідних містах по всій Україні! Ми щиро бажаємо успіху українській делегації у Парижі завтра. Ми віримо в нашу перемогу, але і не допустимо поразки! Ми сильні, бо ми разом! Слава Україні!

Geplaatst door Петро Порошенко op Zondag 8 december 2019

Зазначимо, що у неділю, 8 грудня, у Києві на майдані незалежності відбулася акція під гаслом "Ні, капітуляції!". Учасники акції облаштували на головній площі країни сцену, за інформацією журналістів на акції присутні кілька тисяч людей. Люди тримають українські прапори і скандують різні гасла патріотичного характеру: "Герої не вмирають!" і "Слава Україні!". Відео з заходу опублікував і Петро Порошенко.

Протест на Майдані, Знай.uа
Протест на Майдані, Знай.uа

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Протест на Майдані, Знай.uа
Протест на Майдані, Знай.uа

Варто додати, що зустріч у "нормандському форматі" відбудеться 9 грудня й пройде у Парижі. У її межах вперше можуть зустрітися Зеленський і Путін. Востаннє у нормандському форматі український та російський президенти бачились ще у 2016 році. Попередньо анонсовані питання України під час нормандської зустрічі – розведення військ, обмін полоненими, текст формули Штайнмаєра та Крим.

Нагадаємо, масштабне повстання в центрі Києва: тисячі людей вимагають у Зеленського не допустити...

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленського у кріслі президента України "замінить" двійник: вже погодився і підписав.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський хоче особисто зустрітись із Путіним: про що говоритиме президент України.