Друг глави офісу президента Андрія Богдана та авторитетний український юрист Андрій Довбенко розкішно відзначив свій день народження. Святкування 33-дня народження Довбенка пройшло в улюбленому пабі футболіста Девіда Бекхема The Cow London, який знаходиться у Лондоні.

У п'ятницю, 6 грудня, заклад був повністю зачиненим спеціально під приватне свято друга Богдана з резервом на 10 осіб, передає Страна.ua.

На сайті є інформація, що для закритого заходу можна заздалегідь забронювати час. Причому паб вимагає передоплату за бронювання у розмірі £250 (майже 8 тисяч грн). Передоплата потім віднімається з остаточного рахунку.

Відомо, що паб зовсім недешевий. Так, усі страви коштують в межах £20, що становить близько 600 грн. Наприклад, шість устриць обійдуться в 19 фунтів стерлінгів, а курча по-київськи, пюре і шпинат — в 12. Напої з винної карти в середньому коштують 42-85 фунтів стерлінгів за пляшку 0,75 мл (у гривні це буде від 1300 до 2600).

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Меню пабу The Cow London, Страна
Меню пабу The Cow London, Страна

Зазначимо, що Андрій Довбенко прославився тим, що відгуляв розкішне весілля у Сен-Тропе, де серед гостей був і сам Богдан, який пропустив тоді День незалежності України.

Нагадаємо, новий Майдан може спалахнути в будь-який день: у "Слузі народу" заявили про готовність, "Ми це знаємо".

Як повідомляв портал Знай.uа, Гройсман несподівано звернувся до Зеленського перед "нормандською зустріччю": "Дешеві політикани".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський хоче особисто зустрітись із Путіним: про що говоритиме президент України.