Канцлер Німеччини Ангела Меркель під час “нормандської зустрічі” в Парижі може піденяти питання вбивства польового командира Зелімхана Хангошвілі, повідомляє “BBC News Украина”.

Як повідомляється, підозрюваний у цьому вбивстві, яке сталось в Берліні, прибув до Німеччини з Росії. Зараз він знаходиться під вартою. Головний прокурор Німеччини вважає, що до вбивства може бути причетна влада Росії або керівництво Чечні. Цей злочин ускладнив відносини між Росією та Німеччиною. А за відмову співпрацювати із слідством дипломатів оголосили персонами нон-грата.

Меркель та Путін
Меркель та Путін

При цьому німецька сторона сподівається на прогрес в переговорах щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

Нагадуємо, що перед приїздом Президента України Зеленського на “нормандську зустріч” українська діаспора влаштувала мітинг в центрі Парижу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Зеленського попередили про підступність Порошенко, блогер назвав головні помилки: "Смута невдах".

Також Знай.uа писав про те, що новий прикид Порошенко їдко висміяли в мережі: "У медсестру пограти хоче".