Найбільш вірогідна наступниця Ангели Меркель на посаді голови партії та на посаді канцлера є Аннегрет Крамп-Карренбауер вже встигла прокоментувати агресію Росії.

Про це повідомляє "Новое время".

Зокрема, останні публічні заяви стосувались саме російської агресії у Керченській протоці, коли російські віцськові захопили три українські кораблі та 24 члени екіпажу.

Вона відзначила, що Німеччині необхідно проводити більш жорстку політику стосовно Кремля. Нібито саме через постійні поблажки Росія досі дозволяє собі кроки з повного ігнорування міжнародного права.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Більше того після крайнього акту російської агресії проти України Крамп-Карренбауер вже заявила, що необхідно збільшити економічний тиск проти Росії з боку міжнародного співтовариства, у тому числі переглянути будівництво скандального газопроводу "Північний потік-2".

Соратниця Меркель заявила, що відмовитися від його будівництва було б занадто радикальним кроком, однак запропонувала, наприклад, обмежити обсяги природного газу, який Росія має намір постачати до Німеччини цим трубопроводом.

Також вона не виключила введення додаткових обмежень проти Росії у вигляді заборони для входу російських суден до європейських та американських портів.

[quote author=""]"Однією з відповідей

Загальні відмінності у поглядах з Меркель

Відомо, що порівняно нещодавно саме Крамп-Карренбауер почали називати ймовірною заміною для Ангели Меркель, яка вже оголосила про відхід з політики. Проте жінки постійно заявляє, що не звертає уваги на подібні закиди журналістів.

"Я не звертаю уваги на подібні ярлики", - прокоментувала Крамп-Карренбауер своє прізвисько "міні-Меркель" в інтерв'ю журналу .

Саме від того часу Крамп-Карренбауер регулярно намагається дистанціюватися від Меркель, зазначив політолог з Університету Генріха Гейне в Дюссельдорфі Штефан Маршалл.

[quote author=""]"Я думаю, що люди бачать мене справжню, такою, яка я є - з моїми власними ідеями і стилем політики, - сказала Крамп-Карренбауер в інтерв'ю NBC News. - У нас є схожість з Ангелою Меркель, але є питання, які нас розділяють. І я демонструю це відкрито і природно, не створюючи штучних кордонів, тому що мова йде про

Нагадаємо, Меркель жорстко поставила Путіна на місце.

Як повідомляє "Знай.ua", Меркель застукали в місці, де її побачити не чекав ніхто.

Також "Знай.ua" писав, що стало відомо, як Меркель летіла на саміт в Аргентині.

Вона втомилася, вона йде: Ангела Меркель полишає політику