Пасажир рейсу Мадрид – Буенос-Айрес сфотографував канцлера ФРН Ангелу Меркель, яка летіла з ним в одному літаку. Знімки він опублікував в Twitter.

Меркель летіла в столицю Аргентини на саміт G20. До Буенос-Айреса вона добиралася регулярним рейсом авіакомпанії Iberia. У канцлера ФРН було місце в бізнес-класі.

Користувач виклав три фотографії Меркель. На одній вона входить в салон, на іншій – сидить в кріслі і дивиться в монітор, на третій – також сидить у кріслі з телефоном в руках і планшетом на колінах.

Раніше ми писали, що канцлеру Німеччини Ангелі Меркель, чий літак здійснив аварійну посадку по дорозі на саміт G20 в Буенос-Айресі, довелося летіти звичайним рейсом. Про це повідомляє німецьке видання Die Welt, посилаючись на представника уряду. Не відвідати саміт, і навіть сильно запізнитися, пунктуальна німкеня не могла собі дозволити, тому купила квиток на звичайний рейс компанії Iberia і вирушила в дорогу. Тим часом у ВПС Німеччини дізналися причину несправності літака канцлера ФРН. Повітряне судно, що належить главі держави, не змогло продовжити свій шлях через електричний збій.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Меркель не долетіла до Аргентини через технічні проблеми з літаком, і йому довелося здійснити екстрену посадку, щоб уникнути найстрашнішого. Життя Меркель висіло на волосині, раніше наш портал публікував подробиці. В результаті глава Федеральної республіки Німеччина запізнилася на саміт на цілих три години.

Літак, на якому канцлер Німеччини Ангела Меркель летіла на саміт "Великої двадцятки" (G20), що проходить в Аргентині, пішов на аварійну посадку в аеропорту Кельна .

Нагадаємо, літак, на якому канцлер Німеччини Ангела Меркель летіла на саміт G20 в Аргентину несподівано повернув назад.

Як повідомляв раніше Знай.uа, прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, якщо зустрічі з Трампом не буде, у Путіна з'явиться додатковий час для "корисних зустрічей в рамках саміту".

Знай.uа писав, що Пєсков знайшов позитив у відмові Трампа на зустрічі з Путіним.