В сьогоднішній зустрічі в рамках Нормандського самміту президент Росії Володимир Путін налаштований різко і має намір жорстко дотримуватися колишніх позицій. Також Путін буде домагатися виконання попередніх домовленостей щодо Донбасу. Про це повідомляє "Комерсант" з посиланням на джерело.

Свита Путіна, фото Газета.ру

Джерело в російських держструктурах, що бере участь у переговорах з Україною щодо врегулювання конфлікту на Донбасі і займається підготовкою до саміту. Так, за даними джерела, позиція Москви щодо послідовності виконання мінських угод – жорстка.

Зокрема, Путін різко налаштований щодо виборів, мовляв, якщо вони повинні бути достроковими, значить, їх не можна поєднати з черговими...

"Якщо в угодах написано, що вибори повинні бути достроковими, значить, їх не можна поєднати з черговими. Ніхто не буде нічого переглядати", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Свита Путіна, фото REUTERS

Співрозмовник російської газети переконаний, що намір Києва переглянути, відредагувати або якось адаптувати, як висловився Вадим Пристайко, мінські угоди, не буде реалізовано. За його словами, Париж і Берлін не раз говорили про те, що їм немає альтернативи.

Як відомо, переговори пройдуть у Парижі 9 грудня в резиденції президента Франції — Єлисейському палаці. Учасниками зустрічі будуть президент України Володимир Зеленський, канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Франції Еммануель Макрон та президент РФ Володимир Путін.

Нагадуємо, зустріч Путіна із Зеленським в рамках Нормандського самміту: хто слідкуватиме за переговорами.

Як повідомляв Знай.uа Зеленського попередили про підступність Порошенко, блогер назвав головні помилки: "Смута невдах".

Також Знай.uа писав, новий прикид Порошенко колко висміяли в мережі: "У медсестру пограти хоче".