Активіст щиро зізнався, чому вирішив закидати екс-президента Петра Порошенка яйцями на Майдані проти капітуляції, який пройшов 8 грудня. Як виявилось, метальником яєць виявився львів'янин і журналіст Андрій Самошкін, пише Страна.

Відео своїх кидків Самошкін опублікував вчора на своїй Facebook-сторінці. Пізніше з'ясувалося, що у Андрія є посвідчення видання "Правовий контроль". Його керівництво вже підтвердило, що Самошкін - співробітник редакції.

☀️❤️🖤

Geplaatst door Андрій Самошкін op Zondag 8 december 2019

"Я взагалі хотів провести люстрацію. У плані була зеленка. Але підібратися до сцени я не зміг. От я просто шприцом накачав яйця зеленкою і пішов у натовп. У мене в чеку навіть варто час покупки зеленки - 13.46. Тобто я купив її вже після початку акції. Зайшов в кафе, в туалет. І шприцом все це зробив", - сказав метальник яєць в Порошенка.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Активіст зізнався, що хотів підняти свідомість людей, щоб ставали мудрішими і хотів показати людям, щоб вони не боялися вовків в овечій шкурі, не боялися діяти, щоб не боялися щось робити.

"Я переживав у той момент, розумів, де перебував. Добре, що так сталося, як воно вийшло. Я не цілив конкретно в Порошенко - я їх усіх вважаю зрадниками і яйце летіло у всіх них. З 2014 року вони нічого не зробили і тільки погіршили становище України. Ось моя мотивація", - заявив активіст.

Нагадаємо, що Порошенка закидали яйцями на власному мітингу: відео ганьби.

Як повідомляв Знай.uа Зеленського попередили про підступність Порошенко, блогер назвав головні помилки: "Смута невдах".

Також Знай.uа писав, новий прикид Порошенко колко висміяли в мережі: "У медсестру пограти хоче".