Національна поліція відкрила кримінальну справу стосовно голови Офісу президента Андрія Богдана за заявою мера Києва Віталія Кличка. Кличко вважає, що Богдан скоїв кримінальний злочин, коли звернувся до Кабміну з листом про його звільнення.

Як видно із документа, досудове розслідування доручено старшому слідчому Головного управління Нацполіції Наталії Гайовій.

Андрій Богдан, Правда
Андрій Богдан, Правда

"27 листопада 2019 слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у місті Києві внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань (...) по ознакам кримінального порушення, передбаченого статтею 356 Кримінального кодексу України (самоправство, - ред.)", - сказано в повідомленні.

Поліція відкрила справу проти Богдана, фото: документ radiosvoboda.org

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Сам Андрій Богдан публічно не відреагував на звернення Віталія Кличка до Нацполіції.

Слід нагадати, що раніше Богдан заявив, що мер Києва Віталій Кличко втратив контроль над столицею. Крім цього, голова ВП заявив, що йому пропонували хабар за те, щоб не звільняли Кличко.

Нагадаємо, друг Богдана шикарно відсвяткував день народження в улюбленому пабі Бекхема: весілля в Сен-Тропе і поруч не стояло.

Як повідомляв портал Знай.uа, Гройсман несподівано звернувся до Зеленського перед "нормандською зустріччю": "Дешеві політикани".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський хоче особисто зустрітись із Путіним: про що говоритиме президент України.