Стало відомо, що глава Міністерства закордонних справ Німеччини Гайко Маас сказав, що поки немає ніяких підстав для зміни режиму санкцій Європейського союзу проти Російської Федерації. Про це повідомляє пресслужба Міністерства закордонних справ Німеччини на сторінці в соціальній мережі Twitter.

Гайко Маас

"Внесок у встановлення миру на Україні – це ключ до поліпшення відносин між ЄС і Росією. Люди в східній Україні занадто довго чекали миру. На даний момент немає причин змінювати режим санкцій ЄС", – заявив міністр.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Нагадаємо, що у Франції представники української діаспори вийшла на мітинг. В центрі Парижа напередодні зустрічі в "нормандському форматі" лідерів України, Франції, Німеччини і Росії небайдужі застерегли французького президента Еммануеля Макрона.

Як повідомляв портал Знай.ua, США ввели санкції проти російських кіберзлочинців, під заборону потрапили й українці. За однією з них обіцяють винагороду в 5 млн доларів.

Також портал Знай.ua писав, що в мережі розгорівся скандал з компанією Apple, яка в своїх додатках погоди позначила Крим російським.