Вже сьогодні, у понеділок 9 грудня, у Парижі офіційно розпочалася зустріч у "Нормандському форматі" за участю президентів України, Росії, Франції та канцлера Німеччини. Відтак, четверо лідерів сіли за стіл переговорів, аби врегулювати збройний конфлікт на Донбасі.

Зауважимо, що перед самим самітом Зеленський та Путін особисто розмовляли з канцлером Німеччини Меркель і президентом Франції Макроном. Нині ж, як повідомляється, двостороння зустріч, яку чекають тисячі українців, "Зеленський-Путін" ще не відбулася. Однак, зауважимо, що саміт "четвірки" і підготовка пунктів для спільного комюніке досі триває.

"Нормандська зустріч" в Парижі
"Нормандська зустріч" в Парижі

Про це стало відомо від заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенко, який на деякий час вийшов до журналістів, та відповів на питання.

Нагадаємо, що Путін запізнився на зустріч у "Нормандському форматі" в Парижі. При цьому Зеленський вже прибув на саміт, а його колеги Ангела Меркель і Еммануель Макрон приїхали в Єлисейський палац завчасно.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленському перед "Нормандським форматом" нагадали головну обіцянку, відео.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський спрогнозував підсумок розмови Зеленського з Путіним: "Мушу вас засмутити..."