Мережею гуляє кумедне фото - Зеленський показує Путіну "ріжки". Це перша фотожаба з саміту в "нормандському форматі", що проходить в Парижі.

Відповідне картинка з'явилася на Facebook-сторінці "Баба и кіт".
На ній відображено Путіна, Макрона і зеоенського. Президент країни-агресора стоїть на нижній сходинці, за його спиною, на верхній сходинці, стоять український гарант Володимир Зеленський і глава Франції Емманюель Макрон.

Зеленський показує знак "V", що означає "перемога". Та оскільки він стоїть за спиною Путіна, то знак набув нового змісту - вийшло, що Зеоенський показав Путіну "ріжки".

Користувачі жваво коментують фотожабу:


Невдовзі появилась ще одна фотожаба на тему норманського саміту.

Справа в тому, що за столом переговорів Меркель, Макрон і Путін сиділи, виклавши руки на стіл. І лише Зеленський заховав їх під стіл. Знавці мови жестів кажуть, що це знак невпевненості чи страху.

Нагадаємо, що Путін під час "нормандської зустрічі" зробив дивний жест у бік Зеленського

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленському перед "Нормандським форматом" нагадали головну обіцянку

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський сподобався Путіну: агресор задоволений переговорами