Як відомо, сьогодні у понеділок 9 грудня, проходить саміт "нормандської четвірки" за участю президентів України, Росії, Франції та канцлера Німеччини. Відтак, цю подію не обійшов стороною і скандальний російський політик та лідер ЛДПР Володимир Жириновський, який заявив, що якщо на зустрічі не буле врегульовано ситуацію на Донбасі, то він "увійде в Київ та покінчить із тамтешньої анархією". Відповідна інформація з'явилася на сторінці партії ЛДПР у Facebook.

"Хочу, щоб на Україні розуміли: якщо питання з ДНР і ЛНР не буде врегульовано за формулою Штайнмаєра, його доведеться вирішувати за новою редакцією Пакту Молотова - Ріббентропа. Тобто проводити остаточний поділ: нехай європейці входять до Львова, а ми увійдемо до Києва і покінчимо там з анархією", - заявив він.

Володимир Жириновський
Володимир Жириновський

Окрім цього, Жириновський додав, що тільки Зеленський виїхав з країни, як знайшлися ті, хто прагнуть повторити криваві події 2014 року.

"Зеленський не встиг виїхати в Париж, як вже з'явилися натовпи, готові до нового майдану. Їхній настрій на заворушення проплачений з-за кордону, вони можуть стояти день і ніч, знову палити шини. Але хто це терпітиме? У Києві мріють розв'язувати питання по-своєму, але перспективи у цього варіанту немає", - підсумував політик.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадаємо, знавіснілий Жириновський загрожує містам України.

Як повідомляв Знай. ua, скандальний дружок Путіна і Жириновського оселився у Вінниці, українці прозріли.

Також Знай. ua писав, що пропагандиста Соловйова проганяють з Європи поганою мітлою.