Скандальний російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський заявив, що Україна так заборгувала Росії, що розплатитися зможе лише в тому випадку, якщо "над Києвом завьется прапор РФ".

Гучну заяву Жириновський опублікував у своєму Telegram-каналі, коментуючи недавню перемогу "Нафтогазу" у суперечці з "Газпромом", передає Обозреватель.

"Україна повинна нам набагато більше, ніж 3 млрд. Це борг лише по одному кредиту, а скільки млрд вони отримали від Росії через величезні знижки на газ? Скільки вони заробили на газовій трубі, що йде по їхній території? Адже шантажували всю Європу в 2010 році, коли крали газ! А територія? У 1991 році Україна отримала величезну територію, включаючи десятки тисяч квадратних кілометрів російської землі" Володимир Жириновський

За словами депутата, з України, яку він назвав країною-банкрутом, нібито втекла третина населення.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"А коли Росія запустить, нарешті, Північний потік-2, який позбавить Україну можливості заробляти на трубі, цю країну взагалі чекає дефолт за всіма зобов'язаннями" Володимир Жириновський

Нагадаємо, скандальний російський політик Володимир Жириновський вляпався у черговий скандал у своєму суперечливому стилі. Так, цього разу політик на пропагандистському шоу влаштував грізну перепалку з ще одним депутатом Думи.

Відомо, що під час рекламної перерви він привселюдно пообіцяв вимазати свого співрозмовника фекаліями. Більш того скандальний депутат погрожував йому розправою і обзивав його аморальними словами.

Крім того він розповів, що ведучим шоу не вдалося вгамувати скандального політика. Відомо, що Жириновський перестав кричати і погрожувати лише тоді, коли його "супротивник" дістав телефон і почав знімати все на камеру.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" в неділю, 9 вересня, знаменитий своїми скандальними витівками спонсор терористів і депутат Держдуми РФ Володимир Жириновський в ході протесту проти пенсійної реформи накинувся на учасників акції.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Жириновський разом зі своїми хлопчиками побили людину на мітингу проти пенсійної реформи. Варто відзначити, що Жириновський вигукував на його адресу образи.