Лідер "ЛДПР" Володимир Жириновський, який активно користується власним каналом в Telegram і російською соцмережею "ВКонтакте", вирішив привітати їх засновника Павла Дурова з днем народження.

В спеціальному відеозверненні, яке Жириновський записав для цієї оказії, він назвав Павла Дурова "російським Цукербергом", і закликав його припинити " шлятися по закордонах і бігати по чужих кутках " та повернутися на "рідні береги".

"Паша, дорогий, з днем народження тебе. Ти - молодець, ти практично наш російський Цукерберг. І ми всі користуємося створеними тобою мережами "ВКонтакте" і Telegram. Скільки ще часу треба шлятися по закордонах, бігати по чужих кутках? Я відчуваю, не приймає тебе чужа земля. Тут на Батьківщині і цікавіше, і веселіше, і ми всі відчуваємо себе великою теплою сім'єю. І день народження, Паша, хороший привід задуматися, а чи не час повернутися? На тебе чекають рідні береги! – звернувся до іменинника Жириновський.

Нагадаємо, раніше Жириновський потрапив у незручне становище - він хотів привітати на інавгурації представника партії Володимира Сипягіна, та піднімаючись на сцену, спіткнувся і впав на коліна перед об'єктивами камер.

Зазначимо, у середу, 10 жовтня, доларовому мільярдеру Павлу Дурову виповнилося 34 роки. Він покинув Росію ще в 2014 році, після чого проживає в Англії.

Месенджер Telegram з'явився в рамках некомерційної організації і запустився на гроші Дурова. Він дсі фінансує проект, заробивши на продажі своєї частки "ВКонтакте".

Російська влада вимагала від Дурова надання ключів шифрування, щоб читати листування користувачів месенджера. Однак, він відмовився це зробити.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми розповідали про історію та основні секрети дітища Дурова – месенджер Telegram.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Павло Дуров пожертвував “Вікіпедії” один мільйон доларів, тим самим проспонсорувавши активну роботу сервісу ще на тривалий час.

Також "Знай.ua" розповідав цікаві факти про мільярдера Павла Дурова.