Користувачі мережі досить активно обговорюють відео, на якому можна помітити російського президента виходить з туалету в Єлисейському палаці у супроводі великої кількості охоронців.

Варто нагадати нашим читачам, що в понеділок, 9 грудня, у французькій столиці пройшов саміт лідерів країн нормандської четвірки.

Так, після чотиристоронніх переговорів за участю Еммануеля Макрона і Ангели Меркель в Єлисейському палаці, Володимир Зеленський і Володимир Путін змогли поговорити віч-на-віч та обговорити теми Донбасу і транзиту російського газу через Україну.

Після цього лідери України і Росії повернулися до інших політиків та продовжили переговори вже у форматі офіційної вечері. У перервах між переговорами журналісти зняли, як президент РФ відлучився в туалет. При цьому увагу багатьох привернув той факт, що він вийшов не один, а в супроводі цілої команди охорони.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 7-13 жовтня для всіх знаків Зодіаку: тотальна удача Стрільців, крах Дів і клопіт Тельців Хліб, м'ясо, молочка та овочі: українці обомліють від нових цін на їжу Бронювання можна отримати автоматично: кому не треба звертатись в ТЦК Пенсіонерів змусять платити: важливе звернення податківців
Показати ще

Нагадаємо, Путіну не бачити Криму і Донбасу: Зеленський наполіг на своєму.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський наставив роги Путіну: кумедне фото підірвало мережа.

Знай.uа писав, Зеленський зробив термінове заяву щодо транзиту російського газу: "Ми розблокували...".