У Палаті представників США американському президентові Дональду Трампу пред'явили офіційне звинувачення у справі про імпічмент.

Дональд Трамп

Голова Комітету з питань судочинства Палати представників демократ Джерольд Надлер оприлюднив перші офіційні статті імпічменту американського лідера.

"Він ставить під загрозу нашу демократію, він ставить під загрозу нашу національну безпеку. Наші наступні вибори під загрозою... Тому ми повинні діяти зараз", - заявив Надлер.

Передвиборний штаб президента США стверджує, що Демократична партія перетворює імпічмент "в політичний театр, оскільки у них немає конкурентного кандидата на вибори 2020 року".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

У свою чергу Трамп заявив, що заяви про нібито його тиск на Україну є "сміхотворними". Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

"І президент, і міністр закордонних справ України неодноразово говорили, що ТИСКУ НЕ БУЛО. Надлер і демократи це знають, але відмовляються визнавати", - написав глава держави.

Нагадаємо, що президент США Дональд Трамп зробив гучну заяву щодо його адвоката Руді Джуліані.

Як повідомляв портал Знай.ua, у свій військовий бюджет Конгрес Сполучених Штатів Америки заклав на 2020 рік 300 мільйонів доларів на фінансування ініціативи, згідно з якою зобов'язується сприяти безпеці в Україні.

Також портал Знай.ua писав, що міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров проведе переговори у Вашингтоні з президентом США Дональдом Трампом і своїм колегою, держсекретарем Майк Помпео.