Вчора в Білому Домі відбувся прийом, який президент США Дональд Трамп присвятив боротьбі з антисемітизмом. На ньому він підписав відповідний указ, повідомляє ТСН.

На прийомі були присутня дружина Трампа Меланія, а також його донька Іванка, яка також працює помічницею президента США. Вона прибула на захід разом зі своєю родиною — чоловіком Джаредом Кушнером, донькою Арабеллою та сином Джозефом.

Іванка Трамп
Іванка Трамп

Для чергового виходу в світ Іванка обрала смарагдово-зелену сукню з трапецієподібним вирізом та брошками-погонами із зеленим камінням. Під це вбрання Іванка Трамп взула чорні туфлі-човники.

Нагадуємо, що нещодавно Іванка Трамп шокувала усіх своїм зовнішнім виглядом у Рожевому Саду під час святкування Дня Подяки.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Меланія Трамп перетворилася на стару Меган Маркл.

Також портал "Знай.uа" писав про те, як живе Тіффані Трамп. Дочка всесильного президента вражає красою і простотою.