Дочка президента США Дональда Трампа Іванка написала книгу про бізнес-леді, про те, як досягати успіху.

35-річна Іванка сама досягла висот у бізнесі без допомоги батька. Рукопис вона закінчила ще до президентських виборів – у листопаді 2016 року.

"Ця книга — мій особистий проект. Я написала її, як керівник та підприємець", — розповіла донька Трампа.

Автор зазначила, що їй неодноразово доводилося спілкуватися з кращими професіоналами своєї справи і вона готова поділитися цим досвідом з усіма.

Бізнес-вумен також підкреслила, що завжди прагнула допомогти жінкам розширити свої можливості, а ця книга неодмінно повинна навчити досягати успіху.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Я знаю, що мені пощастило більше за інших. Але у своїй книзі я хочу сказати, що будь-яка жінка, з якої б сім'ї вона не була, може стати успішною", — сказала Іванка Трамп.

Усі кошти від продажу книги перерахують у благодійний фонд Іванки.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, Іванку Трамп обожнюють в Китаї. Там її називають "Богиня Іванка", а все тому, що вона симпатизує китайському народові.