У четвер, 12 грудня, правоохоронці прийшли з обшуком до колишнього народного депутата від ВО "Свобода" Олексія Кайди, а потім і взагалі затримали його. Відповідний допис опублікував на власній Facebook-сторінці лідер цієї ж фракції Олег Тягнибок.

Як відзначається, сталося затримання через заяву нардепа від партії "Слуга народу" Андрія Богданця, який звинувачує останнього у побитті.

"Сьогодні о 5 ранку, особи, які називають себе працівниками правоохоронних органів, почали ломитися в квартиру Олексія Кайди, ветерана московсько-української війни, народного депутата України 7-го скликання. Причина - заява нардепа від "СН" Андрія Богданця", - зазначив він.

Олег Тягнибок
Олег Тягнибок

Окрім цього, голова ВО "Свобода" Тягнибок розповів, що сталося затримання екс-нардепана очах у власної дитини. А відтак, Кайду "голого та босого витягли в коридор і наділи наручники, щоб забрати в Печерський район"

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зауважимо, що раніше, а саме 11 грудня після засідання Комітету Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики між колишнім народним обранцем від ВО "Свобода" та чинним депутатом від фракції "Слуга народу" Андрієм Богданцев сталася бійка. В результаті останній перебував деякий час в лікарні з підозрою на струс мозку.

Сьогодні о 5 ранку, в кращих гебістських традиціях, особи, які називають себе правоохоронцями почали ломитися в помешкання Олег Куцин - командира добровольчої чоти Карпатська січ та Олексій Кайда, ветерана московсько-української війни, народного депутата України 7 скликання. Причина - заява нардепа від СН Андрій Богданця. Того самого раніше судимого провокатора, який учора отримав відсіч за хамство на засіданні Аграрного комітету. Олексія Кайду намагаються забрати до Печерського райвідділку поліції.

Geplaatst door Олег Тягнибок op Woensdag 11 december 2019

Нагадаємо, раніше дружина Сергія Сивоха Тетяна розповіла Знай.uа про вкрай важкий період у житті чоловіка, який вплинув на його рішення йти в політику.

Також Жан Беленюк зі “Слуги народу” розповів про зміни в житті. Народний депутат зізнався Знай.uа, коли завершить спортивну кар'єру.

Крім цього, народний депутат від “Слуги народу” Роман Грищук розповів Знай.uа, чим займеться після завершення своєї депутатської кар'єри