В Україні ніколи не буде Сребниці, оскільки українці - інші люди, для яких головне - людське життя.

Президент України Володимир Зеленський прокоментував погрози Путіна різнею на Донбасі в разі закриття кордону з Росією. Про це він сказав у прямому ефірі програми "Право на владу".

Ведуча програми Наталія Мосейчук зазначила, що президент країни-агресора Волдимир Путін жорстко пройшовся по українській ініціативі повернення контролю над ділянкою україно-російського кордону на окупованих сьогодні територіях Донбасу.

Путін заявив, що після передачі кордону українським військовослужбовцям на Донбасі "може початися Сребрениця" - один із наймасштабніших воєнних злочинів у сучасній європейській історії скоєний у ході розпаду Югославії в 1991-1999 роках.

"Він це сказав двічі. Він це сказав на нашій зустрічі. Ми пояснили, що ми інші люди, зовсім інші - вільні, демократичні. ми розуміємо, що там живуть українці. І ми з повагою ставимося до громадян України. І ніякої різні бути не може - я саме так сказав пану Путіну. Я не знаю, кого ви уявляєте на моєму місці, але я інша людина. Я не знаю, з ким ви до цього говорили на таку важливу тему і який у вас досвід в інших країнах, але в нас інша країна, в нас інша влада і для нас головне - людське життя", - сказав у відповідь Зеленський.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський зізнався, на що готовий заради Криму і Донбасу

Як повідомляв портал Знай.ua, німці після візиту Зеленського в Париж несподівано прокинулись: "Володар Кремля обманює нас".

Також Знай.ua писав, Зеленський заговорив про замовника вбивства Павла Шеремета