Не маю ніяких образ на п'ятого президента України, а також не підписав би такі "Мінські угоди", які уклав Петро Порошенко. Відповідну заяву глава держави Володимир Зеленський зробив у прямому ефірі шоу "Право на владу".

Так, телеведуча Наталія Мосейчук запитала у президента стосовно Порошенка, на якого Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом державної зради стосовно підписаних "мінських угод". Відтак, Зеленський відповів, що йому складно дати відповідь на це запитання.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

"Я думаю, що за Петром Порошенка дуже багато різних гріхів, які пов'язані з ним та його оточенням. Мені складно коментувати з приводу цієї справи, тому що, скажу вам відверто, що я ніколи б не підписав такі угоди. Але ми не знаємо за яких умов підписувався саме такий варіант "Мінську". Мені здається там було дуже не просто", - сказав лідер держави.

Окрім цього, телеведуча запитала у Зеленського, чи в нього збереглися образи на екс-президента коли той називав його алкоголіком та наркоманом.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ні, тому що я не п'яниця і не наркоман… Були інші речі", - коротко відповів президент України.

Нагадаємо, Зеленський розповів, що готовий зробити Путіну заради Криму і Донбасу

Як повідомляв Знай.uа Гончарук приїхав на місце всеукраїнської трагедії: знайти винних і заспокоїти родичів.

Знай.uа писав, в "Укрзалізниці" змінили наглядову раду, слуга народу вкрай незадоволений: "Лизали ж*пу".