Перший помічник президента Володимира Зеленського Сергій Шефір дуже нервово відреагував на запитання щодо його зустрічей з Ігорем Коломойським, яке поставив йому журналіст Михайло Ткач. Про це журналіст повідомив на свої сторінці у Facebook.

В ефірі програми “Право на владу” на телеканалі 1+1 Ткач запитав Шефіра, чи зустрічається той з Коломойським вдома вночі. У відповідь Шефір звинуватив журналіста в продажності та брехні а також запитав, чому він працює проти України.

Сьогодні ми опублікували матеріал про те як влада Зеленського продовжує таємну практику відносин з олігархами. Новини з...

Geplaatst door Mykhailo Tkach op Donderdag 12 december 2019

Також Ткач повідомив про те, що Шефір після призначення на посаду першого помічника президента України продовжує займатись справами студії “Квартал-95”, проекти якої транслює телеканал 1+1, що належить Коломойському.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадуємо, що ввечері 28 жовтня Сергій Шефір на службовій машині Державного управліня справами відвідав офіс Ігоря Коломойського, пояснивши це необхідністю владнати певні справи студії “Квартал-95”.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Богдан відреагував на бійку з Бакановим.

Також "Знай.ua" писав, що названо найзаможніших українських олігархів.