Надзвичайний випадок стався у Москві. Так, на опору Кримського моста виліз невідомий чоловік та намагався скоїти самогубство. Водночас, це побачив екс-депутат Законодавчих зборів Примор'я від КПРФ, який хотів стати губернатором краю, Андрій Іщенко. Політик не тільки вирішив не допомагати молодику, а почав кричати, аби той довго не тягнув та стрибнув з мосту.

Відтак, в мережі досить неоднозначно сприйняли слова Іщенка та стверджують, що це не правильно. Також на це звернули й увагу колишніх однопартійці, які раніше одноголосно проголосували за виключення його з КПРФ. На їх думку, політик навмисно почав кричати до невідомого, аби той зістрибнув з мосту, бо хотів "засвітитися".

Андрій Іщенко, фото - life
Андрій Іщенко, фото - life

"Напевно, він хоче хайпануть. Висловив якусь нісенітницю. Іщенко виключений з партії", - сказали у депутати.

Зауважимо, що раніше Іщенко був одним з кандидатів на виборах у губернатори Примор'я. Щоправда, зі скандалом знявся. Було кілька версій:

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
  • Іщенко виглядає жертвою, тому і знявся, адже всеодно не зможе пройти муніципальний фільтр, так що і намагатися безглуздо.
  • Іщенко досить слабкий кандидат на місце губернатора, а відтак, у КПРФ прекрасно зрозуміли, що він не відповідає "статуту" партії, тому й зняли.
  • Іщенко причетний до можливих захоплень земель, порушенням законів і обманом пайовиків, а це в свою чергу кидало тінь на партію та на нього, як кандидата.

Нагадаємо, Клімкін потролив Лаврова на килимі у Трампа: "якось душевніше було".

Як повідомляв Знай.uа "Буде революція!": Клімкін згадав істерику Путіна через Дебальцево.

Знай.uа писав, "Забувати - злочин": у "Право на владу" розповіли про важливість Криму.