У Сумах Служба безпеки запобігла вчинення нападу на народного депутата від фракції "Слуга народу" Михайла Ананченка. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Силовики отримали інформацію про підготовку нападу на нардепа, пов'язаного з його діяльністю. Виявилося, що за це виконавці отримали від організатора грошову винагороду.

Співробітники СБУ взяли під контроль дії цих осіб, завдяки чому напад на народного обранця було попереджено.

Михайло Ананченко, фото: My.ua
Михайло Ананченко, фото: My.ua

Щоб отримати максимально повну доказову базу проти зловмисників Ананченко під контролем служби розмістив на своїй Facebook-сторінці повідомлення про нібито напад на нього двох молодих людей у балаклаві.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Публікація допомогла СБУ в повній мірі задокументувати дії організатора і виконавців.

Правоохоронці відкрили провадження за ч. 2 ст. 346 (Закінчений замах на насильство щодо народного депутата України) КК і ч. 3 ст. 27 (організація скоєння злочину) КК.

Сьогодні, повертаючись до дому, в рідному місті Суми, на мене біля під‘їзду здійснили напад двоє молодиків в балаклавах....

Geplaatst door Михайло Ананченко op Zondag 15 december 2019

Нагадаємо, що СБУ провела обшуки в приміщеннях ГУ ДСНС Одеської області через пожежу в "Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу".

Як повідомляв портал Знай.uа, рідні загиблих в одеській пожежі згадали пережитий жах.

Також портал Знай.uа писав, що у студентів згорілого одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу відновили заняття.