Бізнесмен і телеведучий Андрій Пальчевський прокоментував заяви влади про легалізацію в Україні подвійного громадянства.

Нагадаємо, що про такі наміри заявив голова Державної міграційної служби Максим Соколюк зазначивши, що така "програма іміграції" націлена на наповнення країни людьми. Він зазначив, що на розгляд Верховної Ради вже передали відповідний президентський законопроєкт.

"Зміна буде у тому, що ми не будемо вимагати виходу з іншого громадянства для отримання українського паспорта. Будуть деякі обмеження щодо країн міграційного ризику, до яких належить і держава-агресор", – розповів Соколюк.

На думку Андрія Пальчевського, подвійне громадянство дає більше демократії для країни. Про це він повідомив в інтерв'ю NEWSONE.

"Після того, як Німеччина з січня 2020 року, спростить отримання віз для робітників, почнеться другий відтік українців. Одна з можливостей поповнити убуває населення країни, на тлі падіння яке нам обіцяє Милованов 0,6% ВВП в наступному році", - сказав Пальчевський .

Пальчевський каже, що не проти подвійного громадянства, однак, зазначив, що воно в першу чергу вигідно політикам.

"Найнеприємніше, що може бути - подвійне громадянство з нашими сусідами. Я маю на увазі в першу чергу Російську Федерацію. З'ясувалося, що дуже багато людей у ​​яких є подвійне громадянство. І вони будуть якимось чином впливати на сьогоднішню політику", - підкреслив бізнесмен.

Пальчевський додав, що сьогоднішня зовнішня політика не відрізняється від зовнішньої політики Порошенка.

Нагадаємо, Пальчевський показав Зеленському схему припинення вогню на Донбасі

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський оцінив зустріч Зеленського з Путіним, висновок однозначний.

Також Знай.ua писав, Пальчевський назвав головну умову посадки екс-президента.