Нардеп Антон Поляков, який недавно ініціював збір підписів за відставку генпрокурора Руслана Рябошапки, написав заяву про вихід з партії "Слуга народу".

Про це Поляков повідомив у своєму Telegram.

"Подав сьогодні заяву про вихід з партії "СН". Насправді це вже просто формальність для мене, але потрібно було це зробити", – написав він.

Варто нагадати, що місяць тому, 15 листопада народних депутатів Анну Скороход та Антона Полякова виключили з фракції партії "Слуга народу". Нардепів звинуватили в порушенні внутріфракційних домовленостей.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За словами першого заступника головиоля фракції Олександра Корнієнка, причиною такого рішення стало порушення цими депутатами "домовленостей про голосування, командної роботи з тих питань, по яких є згода всієї фракції".

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков оголосив про вихід Скороход та Полякова з фракції "СН" 3 грудня.

Сам Поляков вважає, що причиною його вигнання з фракції стало те, що він не підтримує окремі законопроекти і повністю не поділяє позицію фракції.

До свого повідомлення в Telegram Антон прикріпив фото відповідної заяви на ім'я голови партії Олександра Корнієнка. Документ датовано 16 грудня.

У своїй заяві Поляков нагадав голові партії, що керівництво політсили покриває "слуг народу", які займаються кнопкодавством, рейдерством, корупційними схематиа, інтимною перепискою під час роботи та багато чим іншм, що приводить до втрати довіри до цієї політсили.

"Я не можу бути в партії, де є кнопкодави, порохоботи, любителі рішалова і керівники, які в цьому замішані і все це покривають. Я йшов у політику як раз для боротьби зі старим режимом, а не для того, щоб стати його послідовником.
І погода і настрій сьогодні сонячне. Немов остаточно виліз з болота, що погано пахне", - написав нардеп в коментарі до заяви.

Нагадаємо, нардеп Поляков висловив протест колишнім колегам зі "Слуги народу"

Як повідомляв портал Знай.ua, у фракції "Слуга народу" оголосили масову чистку

Також Знай.ua писав, звільнена Анна Скороход заявила, що 11 нардепів планують вихід з "Слуги народу"