Російський телеканал "ТНТ" вирізав з українського серіалу "Слуга народу" жарт про Путіна і в той же день скасував показ наступних серій.

Раптову відміну показу в Росії серіалу "Слуга народу" після скандалу з жартом про Путіна в одній з перших серій висміяли в мережі дошкульною карикатурою.

Сатиричну картинку опублікував відомий художник Сергій Йолкін.

На карикатурі показана награна реакція президента Росії Володимира Путіна на повідомлення телевізійного диктора про те, що демонстрації серіалу "Слуга народу" не буде, бо "розумієте чому". При цьому диктор по-змовницьки підморгує.

Нагадаємо, Зеленський відреагував на скасування показу серіалу "Слуга народу" у Росії.
За словами президента, скасування показу в Росії серіалу "Слуга народу" з його участю була помилкою влади, оскільки це призведе до зворотного ефекту – фільм подивляться всі онлайн.

"Мені здається, що в цілому — це величезна інформаційна помилка телеканалу, або, скажімо так, влади – тієї частини влади, яка керує інформаційною політикою в Росії. Тому що показати дві серії — краще було не показувати. Тепер всі люди, які мали можливість подивитися ці дві серії, подивляться це у YouTube", - зауважив Зеленський.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, російський телеканал зняв з ефіру серіал "Слуга народу" із Зеленським у день показу перших трьох епізодів. Все після резонансу довкола вирізаного жарту про Путіна.

Також Знай.ua писав про ″ріжки″ Зеленського, ″туалетний″ конвой Путіна та інші жарти українців про саміт у Парижі