У Баку розпочалася зустріч Володимира Зеленського та Ільхама Алієва. 17 грудня у Баку президент України зустрівся з очільником Азербайджану для перемовин та підписання ряду двосторонніх угод.

Про зустріч Зеленського та Алієва повідомляє пресслужба Офісу президента.

"У Баку розпочалася зустріч Президента України Володимира Зеленського, який перебуває в Азербайджанській Республіці з офіційним візитом, із Президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим. Офіційна церемонія зустрічі відбулася на площі біля резиденції Президента Азербайджанської Республіки. Глави держав оглянули стрій роти почесної варти. Пролунали державні гімни України та Азербайджану. Після завершення зустрічі відбудуться переговори делегацій під головуванням Володимира Зеленського та Ільхама Алієва. Також будуть підписані двосторонні документи. Крім того, глави держав оголосять заяви для ЗМІ" Пресслужба Офісу Президента

Володимир Зеленський та Ільхам Алієв, фото: Офіс президента
Володимир Зеленський та Ільхам Алієв, фото: Офіс президента

Офіційна церемонія зустрічі відбулася на площі біля резиденції президента Азербайджанської Республіки, де пролунали державні гімни обох країн, очільники держав оглянули стрій роти почесної варти. Надалі заплановані перемовини делегацій під головуванням Володимира Зеленського та Ільхама Алієва. Глави держав підпишуть двосторонні документи, після чого зроблять офіційні заяви для ЗМІ.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Володимира та Олену Зеленських у міжнародному аеропорту "Гейдар Алієв" зустріли перший віцепрем’єр Азербайджану Ягуб Еюбов, заступник міністра закордонних справ Халаф Халафов та інші офіційні особи.

Володимир Зеленський та Ільхам Алієв, фото: Офіс президента
Володимир Зеленський та Ільхам Алієв, фото: Офіс президента

Церемонія зустрічі Володимира Зеленського в резиденції Президента Азербайджанської Республіки Ільхама Алієва.

Відбулася офіційна церемонія зустрічі Президента України Володимира Зеленського в резиденції Президента Азербайджанської Республіки Ільхама Алієва.

Geplaatst door Офіс Президента України op Maandag 16 december 2019

Нагадаємо, раніше Зеленський мчить в Баку до президента Азербайджану Алієва: що відомо про переговори

Як повідомляв портал "Знай.ua", перед візитом Зеленського: Україна передала Баку опозиційного блогера

Також "Знай.ua" писав, що прибули до Азербайджану: Олена Зеленська поділилася яскравим фото з Баку