Міністр юстиції Денис Малюська заявив, що в Україні забагато в'язниць, і третину з них треба закрити. Таку заяву високопосадовець зробив в інтерв'ю журналістам.

Згідно зі словами Дениса Малюська в Україні не так багато в'язнів, відповідно у зв'язку з цим тюрми стоять порожні. У такій ситуації міністр бачить доречним скоротити значну кількість в'язниць.

Львівська в'язниця
Львівська в'язниця

"Скорочення кількості в’язниць однозначно треба робити. У нас їх занадто багато і вони не заповнені", – наголосив Малюська.

Крім того міністр юстиції додав, що частину закритих в'язниць передадуть на приватизацію, частину – Збройним силам, а решту – будуть консервувати. Малюська зазначив, що в Україні не так багато ув'язнених.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Думаю, десь на третину мережа в’язниць зменшиться. У нас не так багато ув’язнених", – підсумував міністр.

В'язниця, фото: radiotrek.rv.ua
В'язниця, фото: radiotrek.rv.ua

Нагадаємо, Гончарук протягує Глущенка у керівники Держспоживслужби

Як повідомляв портал "Знай.ua", закон про Бюро фінансових розслідувань: бізнес просить парламент ухвалити до кінця року

Також "Знай.ua" писав, що Шокіна намагалися отруїти двічі, Джуліані розкрив деталі