Президент України Володимир Зеленський в рамках візиту в Азербайджан взяв участь в підписанні низки двосторонніх угод. Про це повідомила прес-служба Офісу президента.

У присутності лідерів України та Азербайджану підписано протокол про наміри між містами Одеса та Гяднжа і договір між Трускавцем і Губа про торговельно-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво.

Зеленський та Алієв підписали низку угод, фото: Офіс президента
Зеленський та Алієв підписали низку угод, фото: Офіс президента

Офіс президента повідомляє, що в Азербайджані також підписано угоду про співробітництво у сфері регулювання умов ведення бізнесу між Державною регуляторною службою України та Міністерством економіки Азербайджану, а також Угода про організацію міждержавної урядового зв'язку між Києвом і Баку.

Крім того, президенти України та Азербайджану обговорили питання забезпечення регіональної та національної безпеки. Володимир Зеленський заявив, що Київ і Баку незмінно підтримують один одного у питаннях відновлення суверенітету і територіальної цілісності в рамках визнаних кордонів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Володимир Зеленський та Ільхам Алієв, фото: Офіс президента
Володимир Зеленський та Ільхам Алієв, фото: Офіс президента

Нагадаємо, раніше Зеленський мчить в Баку до президента Азербайджану Алієва: що відомо про переговори

Як повідомляв портал "Знай.ua", перед візитом Зеленського: Україна передала Баку опозиційного блогера

Також "Знай.ua" писав, що прибули до Азербайджану: Олена Зеленська поділилася яскравим фото з Баку