Батько президента України Володимира Зеленського — Олександр Семенович прокоментував касетний скандал за участю "Юзика" - нардепа від "Слуги народу" Юрія Корявченкова.

За словами Олександра Зеленського, багато ЗМІ ставляться до нього неоднозначно. Про це він розповів виданню "Страна".

На опублікованих нещодавно аудіозаписах "Юзик", інші депутати і керівництво місцевої поліції обговорювали ситуацію в Кривому Розі і обіцяли свою протекцію силовикам. Натомість вимагали погоджувати з ними різні чутливі теми - обіг металобрухту, ситуацію з "Криворіжсталлю" і так далі.

Юрій Корявченков, фото: Гордон
Юрій Корявченков, фото: Гордон

Зеленський олександр Семенович вважає, що Корявченков хотів навести порядок у рідному місті президента.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"У Кривому Розі, що б ви там не слухали, Юра і ще кілька хлопців хотіли навести порядок. Коротше, всі його дії були спрямовані на поліпшення життя в Кривбасі. Без деталей - 100%", - сказав батько президента в інтерв'ю "Країні".

За словами батька Зеленського, "Юра самий чесний чоловік".

"Про що ви говорите? Це бруд просто. Він хотів у Кривому Розі навести порядок. Не собі в кишеню. Дай Боже, щоб усі такі були", - вважає Олександр Зеленський.

Батьки Зеленського
Батьки Зеленського

Батько Зеленського оцінив президентство сина. Він сказав, що завжди можна знайти те, що можна було б зробити краще. Також Олександр Зеленський оцінив зустріч у "нормандському форматі", яка відбулася у понеділок, 9 грудня.

Нагадаємо, Зеленському готували нахабну провокацію у Росії: лише 500$ двійнику президента України.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленського та "слуг народу" попередили про підступні плани Путіна: "Під загрозою чотири області".

Також портал Знай.uа писав, що у Путіна підготували черговий капкан для Зеленського: Мінські угоди переглянуть.