Російські ЗМІ хотіли провести провокацію щодо президента України Володимира Зеленського. Пропагандисти одного з видань вирішили представити його двійника Уміда Ісабоєва його єдинокровним братом.

Про це розповів Владімір Єраносян, продюсер двійника Зеленського, передають місцеві ЗМІ.

"Умід отримав пропозицію від журналіста одного з популярних ресурсів про участь в явній провокації проти президента України. Провокація полягала б у тому, щоб Умід зробив зізнання, що його батько, будучи молодим бував в Україні й, можливо, Володимир Зеленський не просто схожий на Уміда, а є його єдинокровним братом. Ці діячі збиралися заплатити Уміду 500 доларів за явну брехню, яка могла б вплинути на його репутацію, зганьбити членів його сім'ї", - повідомив він.

Умід Ісабоєв

Також продюсер додав, що двійник Зеленського Умід Ісабоєв не бажає "дешевого піару".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Якщо ж хтось все ж наважиться діяти в тому ж дусі, то будемо подавати до суду, захищаючи честь і гідність людини, проти наклепу і цинічних журналістів", - заявив Володимир Ераносян.

Умід став відомим після того, як його сфотографували у метро. Користувачі мережі зазначили, що фото, ймовірно, зроблені в метро Москви, бо схема, яку видно на стіні всередині вагона, нагадує московську підземку.

Сам Умід на прохання розповісти, яке б запитання він поставив би справжньому Володимиру Зеленському під час зустрічі, відповів лаконічно: "Чому ви на мене схожі?".

Також чоловік зізнався, що його часто запрошують на корпоративи, аби зобразити українського президента.

Нагадаємо, Зеленський обрав новим представником президента в Криму екскандидата "Голосу" Вакарчука.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленського у кріслі президента України "замінить" двійник: вже погодився і підписав.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський хоче особисто зустрітись із Путіним: про що говоритиме президент України.