У Росії знайшли чоловіка, який надзвичайно схожий на президента України Володимира Зеленського. Виявилося, що двійника українського гаранта звати Умід Ісабоєв й він родом з Узбекистану, але працює в Москві маляром. Умід став настільки популярним, що він зіграє роль президента України в кіно, зйомки якого вже стартували.

Відео зі зйомок з'явилося у мережі, передають місцеві ЗМІ.

Так, після участі в кількох телевізійних шоу, Ісабоеву запропонували зіграти Зеленського в 4-серійному російському фільмі про Україну. Умід ознайомився зі сценарієм і погодився підписати контракт.

Умід став відомим після того, як його сфотографували у метро. Користувачі мережі зазначили, що фото, ймовірно, зроблені в метро Москви, бо схема, яку видно на стіні всередині вагона, нагадує московську підземку.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Сам Умід на прохання розповісти, яке б запитання він поставив би справжньому Володимиру Зеленському під час зустрічі, відповів лаконічно: "Чому ви на мене схожі?".

Також чоловік зізнався, що його часто запрошують на корпоративи, аби зобразити українського президента.

Нагадаємо, Зеленський обрав новим представником президента в Криму екскандидата "Голосу" Вакарчука.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленського у кріслі президента України "замінить" двійник: вже погодився і підписав.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський хоче особисто зустрітись із Путіним: про що говоритиме президент України.