Батько президента України Володимира Зеленського Олександр Семенович дав скандальне інтерв'ю виданню "Страна", у якому серед іншого розповів, чому падають рейтинги глави держави. Також Зеленський-старший заявив, що, на його думку, волонтерку і бійця АТО Марусю Звіробій потрібно судити і посадити за ґрати. Як відомо, Звіробій і депутатка від ЄС Софія Федина бажали смерті і погрожували президенту.

71-річний Олександр Семенович каже, що Звіробій треба обов'язково покарати: "Карати треба обов'язково... щоб не повадно було. Негарно так себе вести. Що це за знущання таке?" - обурюється батько президента. Крім того, Зеленський-старший зазначив, що йому не подобається критика на адресу його сина, а ще мітинги, які постійно проходячи біля Офісу президента. Також главу держави критикують і на центральних телеканал, що обурює Олександра Семеновича. "Ось на тлі цих всіх каналів Медведчука у нього рейтинг – хоп, і впав", - говорить він.

Батьки Володимира Зеленського
Батьки Володимира Зеленського

Нагадаємо, Зеленський виступив з терміновою заявою по мітингам.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Зеленському на недосконалість земельного закону вказав власний батько.

Також портал "Знай.ua" писав, що батько Зеленського пояснив ситуацію з Юзиком і копами.