Під Києвом прямо в полі з'явилася асфальтова дорога з сучасним освітленням. Про це повідомляє "5 канал".

Так, місцеві жителі розповіли, що шосе побудували всього за кілька місяців, спеціально для президента України Володимира Зеленського. Глава держави разом з охороною використовують дорогу як ще один заїзд у котеджне містечко "Маєток. Перлина Італії", де живе Зеленський.

Володимир Зеленський

У сільраді Рославичей від коментарів відмовилися, однак не на камеру відповіли, що дорогу побудували в максимально короткий термін, ще й на розпайованої землі. У власників паїв нібито дозволу ніхто не питав.

"Після того, як Зеленський почав їздити на кортежі, використовуючи машини, куплені ще за часів Петра Порошенка для обслуговування іноземних делегацій, на яких сам Порошенко не їздив, я вже можу чекати чого завгодно. Чого завгодно, крім президента на велосипеді – цього я не чекаю абсолютно", – сказав блогер і письменник Дмитро Вовнянки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також цією дорогою більше ніхто не їздить, так як там стоїть шлагбаум. За словами політичного експерта Тараса Чорновола, шлагбаум є яскравим символом відділення нової влади від суспільства.

"Вони йдуть по шляху Януковича. Але значно швидше. Щоб Януковичу дійти до тієї межі відсторонення від людей, потрібно було десь 25 років. А цей за півроку вибудовує навколо себе суперкортежи, суперохрану, суперимения, суперотдельные під'їзди. Він пройшов шлях Януковича зі швидкістю в 25 разів швидше", – стверджує він.

Нагадаємо, що батько президента України Володимира Зеленського Олександр Семенович прокоментував касетний скандал за участю "Юзика" - нардепа від "Слуги народу" Юрія Корявченкова.

Як повідомляв портал Знай.ua, на офіційному Telegram-каналі президента України Володимира Зеленського заявили, що кожен українець має право висловитися, а також зобов'язаний нести відповідальність за свої дії.

Також портал Знай.ua писав, що батько президента України Володимира Зеленського — професор Олександр Семенович розкритикував главу держава за ініціативу щодо продажу землі.