Батько президента України Володимира Зеленського Олександр Семенович дав скандальне інтерв'ю виданню "Страна", у якому серед іншого розповів, чому падають рейтинги глави держави. Також Зеленський-старший заявив, що, на його думку, волонтерку і бійця АТО Марусю Звіробій потрібно судити і посадити за ґрати. Як відомо, Звіробій і депутатка від ЄС Софія Федина бажали смерті і погрожували президенту.

71-річний Олександр Семенович каже, що Звіробій треба обов'язково покарати: "Карати треба обов'язково... щоб не повадно було. Негарно так себе вести. Що це за знущання таке?" - обурюється батько президента. Крім того, Зеленський-старший зазначив, що йому не подобається критика на адресу його сина, а ще мітинги, які постійно проходячи біля Офісу президента. Також главу держави критикують і на центральних телеканал, що обурює Олександра Семеновича. "Ось на тлі цих всіх каналів Медведчука у нього рейтинг – хоп, і впав", - говорить він.

Батьки Володимира Зеленського
Батьки Володимира Зеленського

Нагадаємо, Зеленський виступив з терміновою заявою по мітингам.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Зеленському на недосконалість земельного закону вказав власний батько.

Також портал "Знай.ua" писав, що батько Зеленського пояснив ситуацію з Юзиком і копами.