На днях в мережі з'явилися результати соцопитування, яке демонструє те, наскільки змінилися політичні настрої українців за період правління Зеленського. Відповідне дослідження провела соціологічна група "Рейтинг".

Як відзначається, наразі рівень довіри до Зеленського і надалі продовжує зростати. Так, президента схвалюють 62% українців. Також підросли рейтинги і спікера Дмитра Разумкова і Олексія Гончарука - парламенту довіряє - 29% респондентів.

Щодо українських партій, то "Слугу народу" підтримують 48% опитаних, фракцію "Опозиційна платформа - За життя" - 11,4%, "Європейську солідарність" - 9,0, "Батьківщину"%, - 7,8%, "Голос" -4,4%.

Святослав Вакарчук, фото: facebook.com/GolosZmin
Святослав Вакарчук, фото: facebook.com/GolosZmin

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Окрім цього, стало відомо, що і рівень підтримки у президента Росії Володимира Путіна в Україні збільшився. Якщо в 2016 році він становив 10%, то зараз - 16%. Найбільше Путіна підтримують на сході країни. Найпопулярнішими закордонними лідерами в Україні є Ангела Меркель і Олександр Лукашенко.

Нагадаємо, що батько президента України Володимира Зеленського Олександр Семенович прокоментував касетний скандал за участю "Юзика" - нардепа від "Слуги народу" Юрія Корявченкова.

Як повідомляв портал Знай.ua, на офіційному Telegram-каналі президента України Володимира Зеленського заявили, що кожен українець має право висловитися, а також зобов'язаний нести відповідальність за свої дії.

Також портал Знай.ua писав, що батько президента України Володимира Зеленського — професор Олександр Семенович розкритикував главу держава за ініціативу щодо продажу землі.