Кортеж президента Володимира Зеленського знов помітили на київських вулицях, повідомляє портал “Обозреватель”.

Як повідомляється, кортеж, яким президент повертався з корпоративу, складався з п’яти автомобілів. “Схоже на кортеж Зеленського. Гарні велосипеди”, прокоментував відео його автор.

Проте в Управлінні державної охорони повідомили, що президентський кортеж дійсно складається з п’яти машин — мінімально необхідної для безпечних поїздок кількості. Але з тих автівок, що на відео, лише три входять до його складу.

Також в Управлінні держохорони повідомили, що для проїзду кортежу не обмежували та не перекривали рух транспорту вулицями Києва.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадуємо, що під Києвом з’явилась нова дорога, яка веде просто до будинку президента Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, на офіційному Telegram-каналі президента України Володимира Зеленського заявили, що кожен українець має право висловитися, а також зобов'язаний нести відповідальність за свої дії.

Також портал Знай.ua писав, що батько президента України Володимира Зеленського — професор Олександр Семенович розкритикував главу держава за ініціативу щодо продажу землі.