Відомий український журналіст, політичний оглядач і блогер Михайло Шнайдер продовжує викривати захмарні прибутки чиновників. Так, на цей раз Шнайдер звернув увагу платників податків на зарплату друга міністра економрозвитку Тимофія Милованова Тараска Качки.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Шнадера в мережі Facebook.

Публікація Михайла Шнайдера, Facebook
Публікація Михайла Шнайдера, Facebook

"Друзі знайомтеся це заступник міністра економіки Тарас Качка. Тарас Андрійович близький друг і вірний соратник відомого Тимофія Милованова. А тепер увага. За минулий місяць наш "Герой" отримав... 195 тисяч 350 гривень. Повторю ще раз... 195 тисяч 350 гривень. Ви тільки вдумайтеся в ці фантастичні цифри. Невже чиновник середньої руки, може заробляти такі колосальні гроші? Невже наша держава настільки заможна та благополучна, що ми з легкістю можемо собі дозволити так щедро оплачувати "Тяжку Працю" цих персонажів? Невже завдяки неймовірним зусиллям Тараса Івановича, наша економіка піднялася і розцвіла? Однозначно ні. Хлопці, а тепер я скажу відверто. Час закінчувати з усім цим цирком. Вчіться жити за коштами. А якщо комусь це не подобається, то в центрі зайнятості дуже багато відкритих вакансій...", - написав Михайло Шнайдер.

Нагадаємо, звільнення вагітних, пенсіонерів та осіб з інвалідністю: зруйновані головні міфи про Трудовому кодексі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерів обкладуть податками: кому доведеться платити Нові правила мобілізації з жовтня: кого торкнуться зміни Пенсіонерам розширюють соціальні послуги: що можна отримати Пенсіонери втратять залишки виплат на картах: що приготував Кабмін
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа стало відомо, скільки платили Порошенку, щоб він підглядав за клієнтами: названі розцінки.

Знай.uа писав, Ігор Лесев застеріг Україну від сумної долі Індії: "Ганді перетворився в Зеленського".