Лідер партії ″Голос″ Святослав Вакарчук - сміливий патріот. Але лише по п'ятницях і до шостої години вечора. А потім у нього починається справжня робота — новорічні корпоративи.

Таку думку висловив блогер Ігор Лесєв в новому випуску своєї програми ″Не добрий вечір″. Лесєв жорстко розкритикував Вакарчука за те, що він ″ризикнув злітати до Мінська на корпоратив, не боячись політичних провокацій, і там зумів розкрутити російських олігархів на 100 тисяч євро″.

Святослав Вакарчук виступив у Мінську на новорічному корпоративі компанії ″Ваграмінг″, яка є розробником відомої відеогри в ″танчики″. Лесєв зазначає, що найбільший офіс компанії знаходиться в Росії у Санкт-Петербурзі. І додає: ″Та й взагалі, білоруси ніби як в союзній державі з росіянами″.

Блогер нагадав Вакарчуку й інші його корпоративи, які він проводив для російських олігархів:

″У п'ятнадцятому році давав корпоратив в Монако - підтанцьовував в компанії повій Олександра Мечетін. Це власник найбільшої російської алкогольної компанії Білуга Груп. Потім мотався в Майамі на новорічну російську вечірку - веселив російських олігархів позмінно з Дімою Біланом. А потім повертався в Україну і натягував вишиванку. Ну і годував нас квасним патріотізмом.Рассказивал про країну-агресора, про червоні лінії. А потім знову раз за разом відпрацьовував у агресора ротом″.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Лесєв нагадує Вакарчуку, що заробляючи на корпоративах будь-де, він порушує закон, адже депутат не може займатися комерційною деятельностью: ″А він же не співав там нахаляву. Ну і зі ста тисяч євро податки, напевно, теж не заплатив″.

Та навіть якщо закрити очі на порушення закону, ще гіршим є те, що Святослав Вакврчук як український політик і керівник партії, що пройшла в парламент, принизив таким вчинком Україну і українців.

″Ти хоч і галімий, але наш представник. А ти під п'яні хохотушки мажорів співаєш пісеньки, танцюєш гопачка під балалайку. А потім підходиш до столу і пригощаєшся чорною ікрою. От як так? Як воно все в одній голові поміщається?″, - обурюється блогер.

Лесєв іронізує, що Вакарчук не здався без бою російським олігархам:

″Але мені ось цікаво. А якщо ще двадцятку зверху накинути, чи зміг би Слава зіграти хером на роялі? Ось так, щоб за двадцятку і не здатися без бою?″.

Нагадаємо, Ігор Лесєв пояснив стрімке падіння рейтингу Зеленського та "Слуги народу"

Як повідомляв портал Знай.ua, Ігор Лесєв показав, як готують зміну Гончарука на Авакова

Також Знай.ua писав, Лесєв жорстко пройшовся по прем'єру Гончаруку