Колишнього народного депутата від фракції “Слуга народу” Ірину Венедиктову, яку було призначено на посаду виконуючого обов’язки директора Державного бюро розслідувань, замінить Олександр Санченко, повідомляє “Страна.ua”.

Новий народний депутат Санченко є одним з організаторів музичного фестивалю “Atlas Weekend”, а також засновником та керівником конкурсу краси серед студенток “СтудМісс України”. В списку “Слуги народу”, де Санченко фігурує під номером 137, вказано, що він є директором з урядових відносин та корпоративної соціальної відповідальності.

Atlas Weekend
Atlas Weekend

Раніше Санченко вже працював у Верховній Раді. У складі парламенту восьмого скликання він був помічником народного депутата від фракції “Самопоміч” Олексія Скрипника на громадських засадах.

Нагадуємо, що сьогодні президент Володимир Зеленський відправив у відставку голову ДБР Романа Трубу, призначивши замість нього тимчасово виконуючою обов’язки Ірину Венедиктову.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Путіна зробили "реверанс" Зеленському: мир на Донбасі, формула Штайнмайєра та інші "обіцянки" Лаврова.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.