Президент України Володимир Зеленський у п'ятницю, 27 грудня, підписав указ, яким звільнив з військової служби в запас Служби безпеки України генерала армії, ексглаву СБУ Василя Грицака.

"Звільнити генерала армії України Грицака Василя Сергійовича з військової служби в запас Служби безпеки України у зв'язку з проведенням організаційних заходів з правом носіння військової форми одягу", - зазначається в тексті указу №963/2019 від 27 грудня, оприлюдненому на сайті глави держави.

Василь Грицак
Василь Грицак

Нагадаємо, що в Національному антикорупційному бюро України заявили про затримання 10 співробітників столичної Митної служби.

Як повідомляв портал Знай.uа, НАБУ відкрило кримінальне провадження за фактом можливого вчинення ексглавою СБУ Василем Грицаком державної зради і шпигунства. Кваліфікація справи не уточнюється з невідомих причин.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Печерський районний суд Києва зобов'язав Генеральну прокуратуру порушити кримінальне провадження за фактом державної зради проти колишнього голови СБУ Василя Грицака.