Буквально днями з Канади прийшли сумні новини для президента США Дональда Трампа. Відомо, що сцену з фільму "Один вдома-2: Загублений у Нью-Йорку", де роль самого себе зіграв Дональд Трамп, було просто вирізано. Такий інцидент трапився на канадському телеканалі CBC.

Відомо, що зникнення Трампа з фільму помітили користувачі соціальних мереж, які припустили, що даний крок канадського CBC було мотивовано політичними процесами.

Кадр з фільму "Один вдома-2", homemania
Кадр з фільму "Один вдома-2", homemania

Однак у самій телекомпанії заявили, що показану на каналі версію фільму "Один вдома-2" було відредаговано за браком ефірного часу. Варто нагадати нашим читачам, що напередодні 25 грудня, Трамп назвав честю участь у фільмі "Один вдома-2".

"Це хороший фільм, і я був, м'яко кажучи, молодшим. І для мене було честю зробити це", - сказав американський президент.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, нормандська зустріч, імпічмент Трампа і вибори: українці згадали головні події 2019 року.

Як повідомляв Знай.uа в компанії Мона Лізи: як сім'я Трампа відзначила Різдво, в мережу потрапили фото з сімейного архіву.

Знай.uа писав, ініціативи Медведчука впливають на майбутнє НАТО, - журналіст.