Відомий блогер, журналіст та політичний оглядач Михайло Шнайдер на своїй сторінці у Facebook жорстко розкритикував реакцію Порошенка на наявність колишніх співробітників “Беркута” у списках на обмін полоненими з Росією.

Шнайдер виклав у Facebook дві фотографії, на яких колишні “беркутівці” зображені разом з експрезидентом України Петром Порошенком. “Тут Петро сильно обурюється тим, що буде обмін беркутів на наших хлопців. Я соромлюсь спитати, це оцих будуть обмінювати?” - підписав оглядач фотографії.

Тут Петя сильно возмущается, что предстоит обмен беркутов на наших Ребят. Я стесняюсь спросить, обменивать этих Будут?

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 29 december 2019

В коментарях до допису вже запропонували обміняти ексберкутівців та Порошенка разом: “А не можна разом з Петром”, - написала одна з користувачок. Інші припускають, що Порошенко нібито боїться того, що його не буде, кому захищати, а один з користувачів попросив не плутати “чорну роту” з рештою підрозділу.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Нагадуємо, що вчора Шнайдер на своїй сторінці розкритикував нинішній рівень цін на продукти харчування в Україні.

Як повідомляв Знай.uа, стало відомо, скільки платили Порошенку, щоб він підглядав за клієнтами: названі розцінки.

Також Знай.uа писав про те, що Ігор Лесев застеріг Україну від сумної долі Індії: "Ганді перетворився в Зеленського".