Відомий український блогер, журналіст та політичний оглядач Михайло Щнайдер показав на своїй сторінці у Facebook мем на тему нинішніх високих цін на продукти харчування в Україні.

На мемі зображені два бутерброди з гречкою, два бутерброди з зеленим горішком та бутерброд з однією червоною ікринкою. “Бутерброди з ікрою для новорічного столу, які можуть дозволити собі прості українці за нинішніх захмарних цін”, - підписав Шнайдер цей мем.

Бутерброды с икрой для новогоднего стола, которые могут себе позволить простые Украинцы, при нынешних космических Ценах.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 28 december 2019

Щоправда, в коментарях реакція на мем була різною. Дехто навіть пригадав завтрашній обмін полоненими: "Якщо завтра пройде обмін і хлопці зустрінуть новий рік із своїми родинами, я готова зустрічати з такими бутербродами", - написала користувачка.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Інші користувачі вказують на те, що в супермаркетах до полиць з червоної ікрою не дістатись, а на парковках усе зайняте недешевими авто.

Нагадуємо, що раніше Шнайдер на своїй сторінці у Facebook жорстко розкритикував заступника міністра економіки Тараса Качку та його дуже високу зарплату.

Як повідомляв Знай.uа стало відомо, скільки платили Порошенку, щоб він підглядав за клієнтами: названі розцінки.

Знай.uа писав, Ігор Лесев застеріг Україну від сумної долі Індії: "Ганді перетворився в Зеленського".