Нещодавно президент України Володимир Зеленський закликав учасників паливного ринку знизити ціну на пальне на українських АЗС. Українці моментально відреагували на таку заяву глави держави.

Відразу дві фотожаби з цього приводу опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Олександр Бабак.

Для першої картинки було використано кадр з відомої радянської кінокомедії "Джентльмени удачі", де герой стрічки Хмирь цікавиться у свого колеги Василя Алібабаєвича: "Зеленський сказав знизити ціни на бензин. Що, знову ослячою сечею розбавляти будеш?".

Фотожаби щодо рішення Володимира Зеленського
Фотожаби щодо рішення Володимира Зеленського

На другій картинці зображений президент Зеленський під час відвідування гастроному: глава держави вимагає від присутніх не посміхатися, а знижувати ціну на ковбасу.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Фотожаби щодо рішення Володимира Зеленського
Фотожаби щодо рішення Володимира Зеленського

Додамо, що заступниця керівника Офісу президента Юлія Ковалів зазначила, що реальна ціна на пальне відчутно відрізняється від ціни, яку встановлюють компанії відповідно до програм лояльності.

У свою чергу представники компаній–учасниць паливного ринку відзначили проблему нелегальних АЗС. За їхніми даними, майже 25% автозаправних станцій працюють поза законом. Також діють нелегальні нафтопереробні заводи. У відповідь Зеленський пообіцяв активно боротися з нелегальним ринком і вже на початку року провести з правоохоронними органами нараду на цю тему.

Нагадаємо, спікер українського парламенту Дмитро Разумков заявив, що народні депутати України не можуть цілком спокійно обійтися і без виплати компенсації за житло.

Як повідомляв портал Знай.uа, з'явилися важливі деталі стосовно обміну полоненими між Україною і Росією.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.